Μετά το τέλος της συγκομιδής, οι λωτοί αποθηκεύονται σε επαγγελματικούς ψυκτικούς θαλάμους σε σταθερή θερμοκρασία, ξεχωριστά από φρούτα πο...
Μετά το τέλος της συγκομιδής, οι λωτοί αποθηκεύονται σε επαγγελματικούς ψυκτικούς θαλάμους σε σταθερή θερμοκρασία, ξεχωριστά από φρούτα που εκλύουν αιθυλένιο, για να αποφύγουμε την ωρίμανσή τους και στη συνέχεια ξαναβγαίνουν τμηματικά για να συσκευαστούν.
Λωτοί πριν τη συσκευασία τους σε τελάρα.
Λωτός, Diospyros kaki persimmon variety Rojo Brillante